A PillangóArt kézműves ékszer webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta Zrt. juttatja el Önhöz. A rendelés leadása során ezen opciók közül választhat a szállítási információk megadásakor.

GLS futárszolgálat, címre történő kézbesítés

Ezen lehetőség választásakor a csomagok kiszállítása az Ön által megadott címre történik, hétköznapokon 8-17 óra között. Kérem, olyan címet adjon meg, ahol a fentebb leírt időpontban át tudja venni a küldeményt. Ez lehet lakcím, vagy munkahelyi cím is. A csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek, melyről a GLS előzetes e-mail értesítést küld Önnek, 3 órás időintervallumot megadva, a kiszállítási időpontra vonatkozóan. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen senkit, a csomag kézbesítését a következő munkanapokon újra megkísérli.
Díja:
Előre utalás esetén: 1.600 Ft

GLS CsomagPont

Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont közül választhat, melyekre a feladást követő munkanapon szállítja ki a futárszolgálat a küldeményt. A csomag megérkeztéről Ön értesítést kap. A küldemény átvételére 5 munkanap áll rendelkezésére.
Az Önhöz legközelebb eső csomagpontról a GLS oldalán tájékozódhat a GLS CsomagPont kereső funkcióval. A webáruházunkban leadott rendelés véglegesítésekor, a szállítási módok kiválasztásakor is megjelenik a térkép a választható pontokkal, ahová a rendelt csomag kiszállítását kérheti.

Díja:
Előre utalás esetén: 1.400 Ft

Postai küldemény, ajánlott levélként

A Magyar Posta Zrt. által kizárólag ajánlott levélként küldjük a csomagot a nyomon követhetőség miatt. A csomagkövetés az ajánlott szelvényen szereplő küldeményazonosítóval lehetséges.

Az ajánlott küldemény kézbesítési ideje a feladást követő 2-5 munkanap.

Az elsőbbségi ajánlott küldemény kézbesítési ideje 1-3 munkanap, – a Magyar Posta Zrt. által meghatározva – 90%-os arányban a feladást követő munkanapon kiszállításra kerül a küldemény.

Díja:

Postai ajánlott küldemény, előre utalással: 800 Ft

Postai elsőbbségi, ajánlott küldemény előre utalással: 850 Ft